ourtree.dk Gå på opdagelse i din slægtshistorie
Præsentation

Profil

Ourtree.dk er et website udviklet af slægtsforskere og programmører i et tæt samarbejde. Siden Ourtree's langsering i 2007 er sitet vokset til i dag at være Danmarks største online slægtsdatabase med flere tusinde registrerede brugere.

GedCom

Ourtree.dk vil gerne hjælpe nye såvel som eksisterende brugere med at uploade deres GedCom filer til ourtree's database. Send en mail indeholdende din GedCom-fil til support@Ourtree.dk

Opret gratis bruger

Opret en gratis brugerprofil på Ourtree.dk nu og du er klar til at indtaste dit slægtstræ på Ourtree.dk inden for få minutter.

Download ourtree's brugerguide

Priser

Da ourtree.dk opfatter brugerne som den vigtigste parameter til at forblive den største slægtsdatabase i Danmark, er en bruger-profil på Ourtree.dk gratis. Der kræves ingen binding og du kan frit benytte alle ourtree's funktionaliteter.

Data sikkerhed

Ourtree.dk vægter sikkerhed for at brugernes data ikke går tabt MEGET højt. Af samme grund er Ourtree's database placeret på højtydende servere placeret i en døgnbemandet serverpark hvor der foretages daglig backup. Foruden denne sikkerhed gemmes data på spejlede diske, så der hele tiden ligger flere kopier af brugeres data på serverne. Udover ovennævnte sikkerhed, foretager Ourtree selv jævnligt backup af databasen, som gemmes på en lokal disk, placeret i en anden landsdel.

Se driftstatus

Ny Release

Gennem det seneste år er der blevet videreudviklet på den nye version af Ourtree.dk som blev langeret i 2013. Udviklingen har været koncentreret omkring optimering af design og performance. Af nye funktionaliteter kan nævnes genvej til senest ændrede personer via menuen start samt mulighed for at skjule fødselsdatoen.

Læs mere

Opret Profil

Klik her for at oprette en gratis brugerprofil på ourtree.dk. Du kan finde flere informationer om Ourtree på siden Info.

© 2007-2019 Ourtree.dk Profil Guide Vilkår & betingelser Datasikkerhed Kontakt Ourtree.dk