ourtree.dk Gå på opdagelse i din slægtshistorie

Præsentation

Profil

Ourtree.dk er et website udviklet af slægtsforskere og programmører i et tæt samarbejde.
Siden Ourtree's langsering i 2007 er sitet vokset til i dag at være Danmarks største slægtsdatabase med over 1000 registrerede brugere.

GedCom

Ourtree.dk vil gerne hjælpe nye såvel som eksisterende brugere med at uploade deres GedCom filer til ourtree's database.
Send din GedCom-fil til ourtree support, så uploader vi filen og sender bruger-data til dig.

Send GedCom fil...

Nyt Design

Gennem det seneste år er der blevet udviklet på en ny version af Ourtree.dk. Blandt nye appliktioner kan nævnes fotoalbum, udvidet mulighed for at vise alias-forbindelser i slægtstræerne og ny forbedret søgefunktion.

Foto Album

Som en del af den nye version, er der udviklet et fotoalbum. Ourtree's fotoalbum er syncroniseret op mod Googles's foto tjeneste Picasa, hvilket betyder at brugere med en konto hos Google (f.eks. Gmail) nemt og hurtigt kan få adgang til alle deres billeder.

Opret gratis bruger

Opret en gratis brugerprofil nu og du er klar til at indtaste dit slægtstræ på Ourtree.dk inden for få minutter.

Download ourtree's brugerguide

Priser

Da ourtree.dk opfatter brugerne som den vigtigste parameter til at forblive den største slægtsdatabase i Danmark, er en bruger-profil på ourtree.dk gratis. Der kræves ingen binding og brugere på Ourtree.dk kan frit benytte alle ourtree's funktionaliteter så meget de vil.

Data sikkerhed

Ourtree.dk vægter brugerens sikkerhed for at data ikke går tabt meget højt. Af samme grund er Ourtree's database placeret på højtydende servere i en døgnbemandet serverpark hvor der foretages daglig fjernbackup. Foruden denne sikkerhed gemmes data på spejlede diske, så der hele tiden ligger flere kopier af brugeres data på serveren. Udover ovennævnte sikkerhed, foretager Ourtree selv jævnligt backup af databasen, som gemmes på en lokal disk, placeret i en anden landsdel.

Se driftstatus

Læs mere

Opret Profil

Klik her for at oprette en gratis brugerprofil på ourtree.dk. Du kan finde flere informationer om Ourtree på siden Info.

© 2007-2014 Ourtree.dk Profil Guide Vilkår & betingelser Datasikkerhed Kontakt Ourtree.dk