ourtree.dk Gå på opdagelse i din slægtshistorie

Forum - Hej Mads Ourtree

For at besvare indlægget skal du være logget på systemet.

Hej Mads Ourtree

ss24
12-04-2014

Tak for dit svar på "vis Kort" funktionen.

Hm - ja du har da rettet på et eller andet, men nu er en stor del af "dimserne" væk, ved Peder Nielsen Damsager var der før en hel masse af disse røde dimser som jeg havde rettet til på korten, og nu er der bare en eneste tilbage, ligeså også ved andre.
Ved Axel Christian Ludvig Laugesen er der overhovedet ingen dims.
Jeg har ikke gået dem alle efter. Og ja jeg er klar over at det sikkert kræver at man er meget nøje når man skriver by/sogn herred og amt, for at det kan arbejde sammen med kort tjenesten.

Jeg håber at du kan få noget ud af det jeg har skrevet her, ellers er du velkommen til at skrive tilbage.

God aften til dig
Venligst
ss24

Ourtree
13-04-2014 kl. 19:17

Hej ss24

Jeg har lige været inde med de personer som du nævner og oplever ingen problemer.. Jo der er et par af begivenhederne som måske ikk er helt korrekt men efter det som der stå rammer den faktisk en lokation som har stednavnets i sig..

Måske der er et timings problem. Du må meget gerne holde lidt øje med om dette problem gentager sig.. Tænker der kan være noget timing når vi efterspørger på personer med relativt mange begivenheder/positioner i Googles api. I så fald vil problemet primært optræde ved personer med 5+ begivenheder.

Mvh Mads ourtree.dk

ss24
13-04-2014 kl. 20:15

Hej Mads Ourtree

Ja det ser ud som om der er sket noget, ved Axel Christian Ludvig Laugesen, hvor der i går slet ingen dims var, er der nu en der viser føde stedet, dette også ved Peder Nielsen Damsager, og jeg synes faktisk at det er helt fint at det kun er føde/dåbs stedet der er markeret, for det jeg oplevede med Damsager ført, var jo nærmest en hel skov af dimser, men når det så er sagt, så ser jeg lige at faderen til Axel C. L. Laugesen, nemlig Peter Abraham Laugesen, - ved ham er der ingen dims.
(jeg har ikke søgt flere igennem endnu)
Jeg prøver fremover at begrænse (rette) stedangivelsen til sogn, herred og amt, og skrive evt. stednavn eller gadenavn i tekstboksen,
så tror jeg at det måske går bedre, mange gange er det jo også nogle gamle "steder" som måske slet ikke er med på nutidige kort.

Det med 5+begivenheder, det kunne tænkes og jeg har da et par stykker af den slags.

Tak for nu
Venligst
Sanne

Tilføj kommentar