ourtree.dk Gå på opdagelse i din slægtshistorie

Opret bruger på Ourtree.dk

Når du har valgt dit brugernavn og oprettet en brugerkonto, kan du straks begynde opbygning af dit slægtstræ. De data, som du indtaster, kan kun udbygges, redigeres eller slettes af dig. Ingen anden bruger kan ændre i dine slægtsdata. Du kan oprette alias-links til personer, som allerede er indtastet af andre brugere og synlige for dig.

Adgangen til at se data, som er indtastet af andre brugere, er reguleret af dataloven. En brugerkonto giver dig ikke adgang til at se flere data, end du allerede kan se uden at have en brugerkonto.

 

Vælg og indtast dit brugernavn med 3-12 tegn. Med brugernavnet logger du dig ind på din brugerkonto. Brugernavnet identificerer dig overfor andre brugere.

Indtast din e-mail. Din e-mail skal være gyldig, og du skal have adgang til den, da din adgangskode sendes til denne mailadresse. Al kontakt mellem dig og Ourtree.dk foregår med e-mail. Opdater din e-mail her, hvis du ændrer den. Denne information offentliggøres ikke på Ourtree.dk.

Indtast dit fulde navn. Denne information offentliggøres ikke på Ourtree.dk.

Indtast din adresse (vej og nummer, postnummer, by, land). Denne information offentliggøres ikke på Ourtree.dk.Udfyld kontroldata i Captcha

Efter klik på den grønne knap forneden er du oprettet som bruger. Kort efter modtager du en e-mail med din adgangkode. Den skal du benytte ved login som sker med den blå knap på forsiden.