ourtree.dk Gå på opdagelse i din slægtshistorie
Kom i gang med Ourtree.dk
Ourtree.dk er et effektivt og velfungerende redskab til samling af data om slægt og til opbygning af slægtstræer. Når du har oprettet en brugerkonto, vil du indenfor få minutter være klar til at indtaste dine data, som opbevares i skyen. Oprettelse og brug af ourtree.dk er gratis. Læs mere om Ourtree.dk nedenfor. Læs om vilkår for brug og privatlivspolitik under Info.
Upload dit slægtstræ til ourtree.dk
Ourtree.dk hjælper almindeligvis gerne nye brugere med upload af deres GedCom-filer til Ourtree.dk. Dog kan Ourtree.dk på nuværende tidspunkt ikke tilbyde dig denne hjælp.
Når vi igen er klar til at hjælpe, vil det blive oplyst her. Du kan forberede dig på upload ved at kontrollere din gedcomfil: 1. Filen må ikke indeholde dubletter. 2. Ved hver person skal disse felter være udfyldt, som minimum: a. Fornavn, b. Efternavn, c. Køn og d. Fødselsår.
Om Ourtree.dk
Ourtree.dk er udviklet i et samarbejde mellem ældre slægtsforskere og en ung programmør, som forenedes om en fælles opgave. Slægtsforskerne havde behov for et redskab til håndtering og visning af data om slægt. Programmøren så muligheden for at afprøve sine avancerede færdigheder på en udfordring med praktisk nytteværdi. Alt arbejde er udført frivilligt, og brugen af Ourtree.dk kan derfor tilbydes uden betaling. Siden lanceringen i 2007 har sitet vokset sig stort og er nu en af Danmarks største slægtsdatabaser online. Ourtree.dk blev den 8. december 2021 overdraget til en ny forening, der var stiftet samme dag. Foreningens navn er Ourtree Family Research.

Ourtree.dk har alle de standardfunktioner, som slægtsforskere har behov for til registrering af data om slægt og til visning af slægtstræer. Det særlige ved Ourtree.dk er, at data nemt kan både deles og med alias-funktionen knyttes sammen med data fra andre slægtsforskere. Dette lader sig gøre uden, at den enkelte slægtsforsker mister kontrollen over data inden for sin egen brugerkonto.

Datasikkerheden er høj hos Ourtree.dk. Vi opbevarer brugernes data på højtydende servere i en døgnbemandet serverpark, hvor der foretages backup dagligt. Data lagres på spejlede diske, således at vi hele tiden har flere kopier af brugerens data på serverne. Udover ovenstående sikkerhed tilbyder Ourtree.dk brugerne adgang til at downloade en kopi af deres data til en GedCom-fil.

Tidslinje, fotoalbum, anetavle, efterslægtstavle, kombineret ane- og efterslægtstavle, kontaktformular, landingpage, fletning af slægtstræer, eksport af GedCom-filer


© 2007-2024 Ourtree.dk Info Guide Vilkår for brug GDPR Kontakt Ourtree.dk