ourtree.dk Gå på opdagelse i din slægtshistorie
Kom i gang med Ourtree.dk
Opret en gratis bruger på Ourtree.dk nu og du er klar til at indtaste dit slægtstræ på Ourtree.dk, inden for få minutter. Hvis du allerede har et slægtstræ hos en anden udbyder, kan du uploade en kopi af dit slægtstræ til ourtree.dk ved hjælp af en gedcom fil, som du skal eksportere fra din nuværende udbyder. Hvis du allerede har en konto hos ourtree.dk kan du logge på med nedenstående link.
Upload dit slægtstræ til ourtree.dk
Ourtree.dk vil gerne hjælpe nye såvel som eksisterende brugere med at uploade deres GedCom filer til ourtree's database.
Om Ourtree.dk
Ourtree.dk er et website udviklet af slægtsforskere og programmører i et tæt samarbejde. Siden Ourtree.dk's langsering i 2007, er sitet vokset til i dag at være et af Danmarks største online slægtsdatabaser, med flere tusinde registrerede brugere. Ourtree.dk er gratis at anvende og har alle de standard funktioner, som der er behov for, for at kunne oprette et slægtstræ og dele det med andre slægtsforskere. Formålet med ourtree.dk er at hjælpe slægtsforskere med at dele deres forskning med andre slægtsforskere.

Ourtree.dk tilbyder flere forskellige funktionaliter til visning af en person. Blandt funktionaliteter kan nævnes: visning af en person med ægtefælle, nærmeste slægt, tidslinje samt alias. Ud over dette, kan der vælges mellem tre forskellige slægtstræer, visning af begivenheder på kort, oprettelse af fotoalbum osv.

datasikkerhed vægtes meget højt hos ourtree. Af samme grund ligger Ourtree's database på højtydende servere placeret i en døgnbemandet serverpark, hvor der foretages backup daglig. Foruden denne sikkerhed, lagres data på spejlede diske, så der hele tiden ligger flere kopier af brugerens data på serverne. Udover ovenstående sikkerhed tilbyder Ourtree, at brugerne kan downloade en kopi af deres data, lige så ofte som de ønsker.

Tidslinje, Fotoalbum, slægtstavle, efterslægtstavle, kombineret slægt og efterslægts tavle, kort over begivenheder, kontakt-formular, landingpage, sammenfletning af slægtstræer, import -eksport af gedCom-filer


© 2007-2020 Ourtree.dk Profil Guide Vilkår & betingelser Datasikkerhed Kontakt Ourtree.dk